Classes de defensa personal Barcelona


A Black Belt Academy comptem amb classes de defensa personal a Barcelona, així com kick boxing, full contact i karate infantil, per a persones de totes les edats, nivells i condicions.

La nostra activitat principal és l'ensenyament d'arts marcials i defensa personal, és per això que dediquem el nostre tatami de 130 m2 perquè els estudiants puguin fer aquestes pràctiques amb total comoditat i en les millors condicions.

Disposem d'un sistema d'aprenentatge únic que està centrat tant en el desenvolupament físic com emocional de cada alumne, cosa que ens permet transmetre nombrosos beneficis a nivell físic i psicològic.

Les nostres classes es duen a terme dins un ambient segur i acollidor, amb la guia de professionals que us permetran assolir els vostres objectius. Molts dels nostres alumnes vénen des de Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern per divertir-se alhora que s'involucren en diferents disciplines.

 

Diverteix-te, sua i aprèn d'una manera que no coneixies!


 

T'interessa rebre classes de defensa personal a Barcelona?

A Black Belt Academy ens hem consolidat com un centre de referència a Sant Joan Despí, gràcies a la confiança que han dipositat centenars de persones en nosaltres. T'ajudem a millorar el teu estat físic i anímic!

Amb nosaltres aprendràs a dir “no”, a superar situacions en què et volen retenir, la manera com pots defensar-te d'altres atacs…, tenint sempre present el respecte i l'empatia, valors que considerem fonamentals.

Les nostres classes estan destinades tant a homes com a dones, sense importar el nivell que posseeixin en arts marcials, ja que rebràs tota la capacitació i els coneixements que necessites de la mà de professionals altament qualificats.

T'ensenyarem des de les tècniques més bàsiques de defensa personal fins a les més avançades, a més d'aprendre a donar cops de tota mena i fer servir armes simples a les quals podràs recórrer en el cas que et trobis en una situació de perill i necessitis defensar-te. Comprova perquè fem la diferència!

 

Assabenta't dels diferents horaris que posem a la teva disposició, fent clic aquí.