Defensa personal Sant Joan Despí


A Black Belt Academy t'oferim classes de defensa personal a Sant Joan Despí per a adults. Ja siguis home o dona, trobaràs amb nosaltres el programa d'entrenament que necessites per saber com actuar en el cas que estiguis en una situació de perill.

Avui dia, tots estem exposats a amenaces reals contra les quals necessitem estar preparats, cosa que implica tenir els coneixements i la tècnica adequada per poder respondre en cas de vulnerabilitat. A la nostra escola aprendràs els moviments que et podran aportar la seguretat que requereixes.

Amb nosaltres aprendràs a conèixer els punts més vulnerables del cos, a escapar si t'agafen…, també a mantenir la calma fins i tot en les situacions més tenses. La nostra formació t'ajudarà a tenir més confiança ia incrementar la teva autoestima, a més que comptaràs amb solucions davant de situacions difícils.

Experts en defensa personal a Sant Joan Despí

Amb una gran part dels nostres alumnes que vénen a aprendre i gaudir des de Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern, a Black Belt Academy treballem tot el referent a la part física (tonificació), maneig de l'estrès i potència de les habilitats, amb màxima dedicació i professionalitat, comptant amb un programa de defensa personal adaptat als nous temps.

Els nostres instructors, altament qualificats, estan compromesos amb una societat sense violència, donant dret i oportunitat a qualsevol persona que es pugui defensar davant de qualsevol tipus d'agressió.

Als nostres cursos es treballen amb les posicions i atacs bàsics davant d'agressions tant físiques com verbals i psicològiques. D'aquesta manera, estareu en disposició de fer front a un atacant de qualsevol tipus. Les nostres classes de defensa personal estan pensades per a qualsevol persona, de qualsevol edat i de constitució física.


Et garantim resultats que superaran les teves expectatives, ja que la nostra formació et permetrà enfortir els músculs, tenir més flexibilitat i control de la força!


Un centre integral sempre a la teva disposició

Com a centre integral, posem a la teva disposició diferents opcions per reforçar el teu aprenentatge:


Coaching i acompanyament.

 

Saps quins beneficis obtens en practicar kick boxing?


 
 
Augment del cardio.
Crema de greix.
Tonificació muscular.
Millora de l´autoestima.
Pèrdua de pes.
Alliberament d'estrès.
 

Què entrenaré?


El nostre sistema d'entrenament està orientat a aprendre tècniques de puny, colze, genoll i cama. A través del treball d'aquestes tècniques amb manyoples, sacs, escuts i paos, tonificarem el cos, alliberarem l'estrès acumulat durant el dia a dia, i desenvoluparem força i potència per tenir un cos amb una bona forma física.

Què és l'espàrring?


Treballem l'apartat d'espàrring o combat, tot dins d'un ambient controlat on cada alumne tria la seva intensitat des de ZERO CONTACTE fins a CONTACTE CONTROLAT, sempre amb l'equip de protecció correcte.

Puc competir?


Per als nostres alumnes amb un esperit més competitiu, disposem d'un circuit amateur on començaran a viure allò que és la competició de les arts marcials i els esports de contacte.

Quines modalitats es practiquen?


Semicontact o pointfighting

Modalitat de competició on es premia la tècnica i la velocitat del competidor. Es competeix a tatami i l'excés de força en impactar està penalitzada.

Light contact

Modalitat de combat continuat que es fa a tatami i on és imperatiu el control de la força, s'ha de mostrar una superioritat quant a nivell tècnic i no de força bruta.

 
Full contact

Similar a l'anterior exceptuant que es fa en un ring i no hi ha límit quant a l'ús de la potència.

Kick boxing

Una de les diferències fonamentals és que estan permeses les puntades de peu amb l'empenya o tèbia a la cuixa, la potència de copejament no té límit.

 

Fit45 Studio


Descobreix una nova forma d'exercitar-te, no perdis el temps, vine a entrenar amb el nostre sistema Fit45 on combinarem diversos entrenaments d'alta intensitat com els tabata, EMOM o AMRAP, incloent l'entrenament de sac per alliberar l'estrès diari i tonificar tot el nostre cos d'una manera diferent, divertida i efectiva.

Les classes estan limitades a 8 persones, així et podrem oferir un servei de més qualitat i ajudar-te en tot moment.

 

Coneixeu els avantatges d'entrenar amb el nostre sistema Fit45?


 
Millor coordinació.
 
Allibera estrès.
Tonificació.
 
Augment de força.
Crema de calories.
 
Millora cardiovascular.
 

No ho dubtis! Proveu la vostra classe d'iniciació avui mateix!