Arts marcials Sant Joan Despí


A Black Belt Academy ens hem consolidat com a centre familiar d'arts marcials a Sant Joan Despí. En aquest espai, teniu la possibilitat d'aprendre kick boxing, defensa personal, full contact i karate infantil. Impartim classes tant per a principiants com per a competició. No només podràs gaudir de la pròpia pràctica esportiva, sinó que podràs rebre tots els beneficis, com són la tonificació muscular i la pèrdua d'estrès.

Gran part dels nostres clients provenen de les localitats de Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern, sent conscients que a les nostres instal·lacions comptaran amb l'ajuda professional en arts marcials i fitness, així com tot el necessari per poder exercir diferents disciplines esportives amb les màximes garanties.


Fes una ullada a algunes de les nostres pràctiques.Treball de manyoples


 

La nostra feina es basa en un tracte amable i proper, en l'ensenyament i en els valors que intentem inculcar a cadascuna de les classes. Tot plegat, sumat a l'increïble ambient que es crea a la nostra escola, ens ha portat a convertir-nos en una referència al sector.

 

Què fem a la nostra acadèmia?

 
 

Escola d'arts marcials a Sant Joan Despí

A Black Belt Academy us oferim les sessions més divertides i innovadores, així com unes instal·lacions còmodes que estan dotades de tot el necessari per poder gaudir de les arts marcials a Sant Joan Despí.

El nostre entrenador professional s'encarregarà d'aconsellar-te en tot allò que puguis requerir, rebent així una atenció personalitzada i enfocada als teus objectius. No importa el sexe, l'edat, ni l'experiència que tinguis al terreny de les arts marcials, ni tan sols el teu nivell físic, ja que tenim els plans més indicats per a tu.

Anima't a conèixer-nos, comptem amb classes per a:

 

Ja sigui que busques passar una bona estona d'entreteniment, practicar un esport amb finalitats de competició, aprendre defensa personal per la teva pròpia seguretat, perdre pes o eliminar l'estrès acumulat, a la nostra escola podràs aconseguir les metes, dins d'un ambient càlid i ple energia positiva. Visita'ns!

 

Saps quines són les normes que has de tenir en compte a l'hora d'inscriure't?