Karate infantil Barcelona


A Black Belt Academy volem que els petits que sovint ens visiten de les localitats de Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern es diverteixin mentre practiquen karate infantil a Barcelona, un art marcial tradicional que és treballat a través d'activitats divertides i recreatives que permeten potencialitzar habilitats (millorar l'equilibri, la concentració i l'autocontrol) i fomentar valors per a la vida (confiança i seguretat en ells mateixos, responsabilitat i treball en equip).

Disposem de professionals altament qualificats en educació infantil per ensenyar aquest esport.

Vols que el teu nen/a formi part d´un grup de karate infantil a Barcelona?

Permet que el teu nen/a adquireixi per mitjà del karate coneixements sobre defensa personal, control de les seves emocions (especialment en nens amb dèficit d'atenció o amb conductes d'ira), coordinació del cos (mitjançant diferents moviments) i beneficis a nivell respiratori.

Són molts els avantatges que els petits podran rebre d'aquesta disciplina quan es fa de manera constant. Per aquesta raó, des de la nostra escola volem donar-te a conèixer els grups als quals pots inscriure'l segons la seva edat:

Rukis


De 3 a 4 anys. Per a nens i nenes més petits, treballem kates i amb elles la coordinació mà-ull i un bon desenvolupament psicomotriu. Mitjançant la tècnica del mirall, s'enforteix la concentració, ja que els infants han de repetir els moviments que el sensei/sempai o instructor els demana.

Els exercicis de forma física es fan mitjançant circuits, ús de manyoples, treball als sacs o escuts perquè, a part, aprenguin a controlar la seva força.

Ninjes


De 4 a 6 anys. Comencem a treballar defensa personal infantil i proteccions de peus i mans per desenvolupar la percepció i el control de la distància, reforçar el control i la consciència sobre la pròpia força. A més, tècniques de kick boxing infantil per controlar la potència i la psicomotricitat.

Samureu


De 7 a 9 anys. Es treballa diàriament amb l'equip de protecció per fer més treball físic de sac i manyoples, sense deixar de banda les “kates” per continuar la seva millora en l'àmbit de coordinació i concentració. En aquest grup també s'hi introdueixen tècniques de kick boxing infantil.

 

El sistema


Treballem un sistema d'arts marcials per a nens de 3 anys en endavant, dividint les classes en grups d'edat perquè el desenvolupament siguin dinàmiques, segures, divertides i productives per als nens.

Mitjançant les tècniques marcials que realitzem a classe, els alumnes desenvolupen la seva psicomotricitat, autocontrol, coordinació, concentració i disciplina, entre d'altres habilitats.

 

Estructura de la classe


Els alumnes es formen en un lloc preestablert dins del tatami, ordenats i preparats per a la salutació inicial "OSS", posteriorment, es realitza un escalfament i estirament.

Després d'això, es practica la tècnica pertinent al mirall per adquirir el coneixement del moviment. Un cop fet això, es passa a les conegudes "kates" per treballar la psicomotricitat i la memòria. Durant tota la classe es duen a terme exercicis de manera física.

 

Beneficis de les arts marcials


Les arts marcials són una excel·lent pràctica perquè els nens i nenes adquireixin des de petits una sèrie d'hàbits saludables com l'autodisciplina, la concentració, millorin la seva coordinació i en l'àmbit escolar aconsegueixin millors resultats. La pràctica de les arts marcials afavoreix l'alliberament d'estrès i de tota l'energia que els nens acumulen al dia i que no són capaços de gestionar.

 

Sistema de graus


Dins del nostre programa d'entrenament, tenim unes pautes d'exàmens perquè els alumnes vegin la seva evolució, adquirint el coneixement de les noves tècniques del cinturó i del cinturó.

En aquesta societat amb manca de valors, volem inculcar als més joves la "cultura de l'esforç" mitjançant paciència i amb dates d'exàmens ja establertes, en què els alumnes s'entrenaran amb una meta a llarg termini (exàmens) i metes a mitjà termini (insígnies de mèrits), i així tenir una motivació per venir a entrenar i voler aprendre més.